boroshaz.hu

A jövőnek építünk

Kapcsolat

Boros Károly

e-mail: boros.karoly@boroshaz.hu

Borosné Meleg Ilona Andrea

tel: 06205933360

e-mail: boros.andrea@boroshaz.hu

Ezüstérmes ház

Új, energiatakarékos, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás családi ház Győr Ménfőcsanakon

Az épület magával ragadó kortárs megjelenése már az utcáról sejteti a bent ránk váró eleganciát.

Belépve lenyűgözők a hatalmas, padlóról induló üvegfalai, a ragyogóan megvilágított fényűző terei! A kert üde zöldje mindenhonnan élvezhető! A hatalmas üvegfelületek kitágítják a belső tereket, eltüntetve a határt a kint és a bent között.

Tökéletes hely ez a családdal vagy barátokkal való együttléthez.

Az épület nyugalmat áraszt. A gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően semmi sem esetleges. A minőség látható, tapintható. Bárhova nézünk minden, még a legapróbb részelet is a gondosságról, szakértelemről és tartósságról árulkodik.

Ha belépsz úgy érzed, haza érkeztél. Minden a helyén van, csak arra vár, hogy beköltözz és élvezd! Bent lakva úgy érzed mintha minden nap nyaralnál.

Képzeld el, hogy kedvenc reggeli kávéd szürcsölgetése közben lehuppansz a nappali kanapéra, miközben megbabonáz, elbűvöl a kertedben keresgélő madarak csivitelése.

A gépesített ízléses konyha nemcsak a családot, de akár tucatnyi vendéget is kiszolgál! Ennek ellenére a konyhában serénykedő szakács a társaság része maradhat.

Könnyű beleélni magad a pillanat varázsába, ahogy a nappali hűvösében beszélgetve a megérdemelt kellemes környezetben gondtalanul élvezitek az együttlétet. 

A gyerekszobák teraszra nyíló erkélyajtóikkal kapcsolódónak a teraszhoz és kerti élethez.


A lurkók boldogan veszik birtokukba szobáikat és a tágas, napfényes, vidám saját fürdőjüket.

A gyerekszobáktól elkülönülve kapott helyet az utcára néző tágas, bensőséges szülői háló, mely home office-ként is használható. Ízléses külön fürdőszobájával meghitt színtere a napi fáradalmak kipihenésének.

A közlekedő mennyezetig érő beépített szekrénye sok tárolóhellyel könnyíti meg a rend fenntartását. Az épület modern gépészete esztétikusan és helytakarékosan a közlekedőről nyíló szekrénybe rejtett. A mosókonyha tágas és világos, hobbi célokra is kiválóan alkalmas.

Minden, ami a napi élethez kell, sétatávolságon belül elérhető. 40 üzlet kínálja számodra szolgáltatásait. A környék kialakult, nem érhet meglepetés. Ménfőcsanak infrastruktúrája kiváló. Ha erre jársz, kóstold meg a szomszéd pékség kenyérlángosát, vagy a közeli cukrászda finomságait. A helyről itt tudhatsz meg többet.

 Mit kínál ez a ház?

- Kényelmet és komfortot

A hazaérkezőt átgondolt tervezésű, elegáns, a regenerálódásnak, gyermeknevelésnek, a társasági életnek is bőséges helyet kínáló, ideális elosztású helyiségekkel rendelkező otthon fogadja. A modern épület igényes homlokzatai, a külső és belső burkolatok, anyagok harmonikus semleges színei megkönnyítik az otthon egyéni ízlésre formálását. Nézz körül az élhető épületben ide kattintva!


- Az ingatlan értékállóságát

A tégla falazat, a vasbeton födém, a fémlemezzel kombinált cserép fedés, a modern gépészet önmagában biztosítja a masszív épület időtállóságát. A beépített anyagok, szerkezetek részletes ismertetőjét ide kattintva találod.

 

- Fenntartható életet:

A ház a napsugárzás megújuló energiáját nem csak megvilágításra, hanem hőszivattyús fűtésre, hűtésre, melegvízellátásra is hasznosítja, így hatékonyan csökkenti a környezet terhelését. Optimális tájolása lehetővé tette a napsugárzás kedvező élettani hatásait is maximálisan kihasználó lakóház kialakítását. Bővebben itt találsz erről információt. az

A hőszivattyúk magas beruházási költségük miatt csak napjainkban nyernek szélesebb teret hazánkban. Az elmúlt évtizedben közel egy tucatnyi épületünkbe terveztük és építettünk be hasonló szerkezetet. Saját családi házunkat 15 éve használjunk hőszivattyúval. Elmondható, hogy e téren is kellő hosszútávú szakmai tapasztalattal rendelkezünk. A házba könnyen kezelhető, automatizált gépet szereltünk be, ami egyszerre képes prémium szintű komfortot és jelentős költségmegtakarítást nyújtani.

-Zöldövezeti létet

Az 540m2-es telek karbantartása elfoglalt emberek számára sem jelent súlyos terhet. A 280m2 zöldfelületet jelenleg gyep takarja, privát elképzelés szerinti parkosításra alkalmas. Dísznövények ültetésével impozáns zöld ligetet varázsolhatsz otthonod köré. Az oldalsó és a hátsó kertben fűszer- vagy zöldségeskertet, üvegházat létesíthetsz, így még „zöldebbé” teheted életed.

A kert garantáltan benépesül, az építkezés alatt többféle madarat figyeltünk itt meg.  A rovarok, pókok állományát tartják szinten a kis vendégek, a rozsdafarkú, a barázdabillegető, a háziveréb, és a vörösbegy. Lakhatási gondjaik enyhítésére a házra hasonlító ikerodút szereltünk fel.

A telek védett részére kitett itatót rendszeresen látogatta a közelben fészkelő dolmányos varjú, de megjelent itt csóka is. A madárforgalom idecsalogatta a környék néhány házimacskáját, esténként sün csoszogott keresztül az építőanyagok között.

Családod kedvenc kisállata is meghitt otthonra találhat itt, a konyha gazdasági bejárata megkönnyíti közlekedését, és a gazda állattartással járó teendőinek elvégzését.

A kert növényeinek gazdaságos öntözését, locsolómérő, valamint két előkerti és egy hátsókerti locsolócsap biztosítja. Automata öntözőrendszer kiépítését előkészítettük. Kút létesítését a szivattyú áramellátását biztosító hátsókerti áramkiállással könnyítettük meg, mely egyben a kerti épület, kültéri szauna, sütögető, medence stb. áramellátását is lehetővé teszi.
A tetőn összegyűlő csapadékvizet a talajszint alatti szikkasztóba vezetjük. Így a tető csapadékvize a telek zöld felületeit nem áztatja fel, annak használhatóságát nem akadályozza.

Miért biztonságos befektetés ez a ház?

-        Fejlesztési lehetőség

A ház történelmi léptékűre, legalább 100 évre készült. Élettartama alatt várható technikai fejlődés be nem látható. Olyan épületet építettünk, mely képes az idővel elérhetővé, gazdaságossá váló technikák fogadására. Ezek a teljesség igénye nélkül: riasztó-rendszer, napelem-rendszer, hővisszanyerős központi szellőztető rendszer, automata öntözőrendszer, kerti építmények, medence.

-        Részletes dokumentáció

Az épülethez megvalósulási terv, jótállási jegy és lakáshasználati útmutató készül, mely tartalmazza a beépített anyagok megfelelőségi tanúsítványait, az épületen munkát végzők adatait, és a szakszerű- és rendeltetésszerű használathoz szükséges tudnivalókat. Az épületen munkát végző iparosokkal hosszútávú korrekt munkakapcsolat alakult ki, így szükség esetén az új tulajdonos is számíthat rájuk.

-        Garancia

A jótállást és a szavatosságot az épületet tervező és építő Boros-Házépítő Kft. vállalja.

 

Miért ezt a házat érdemes megvásárolni?

-        új, kulcsrakész azonnal költözhető épület

-        önálló családi ház, külön helyrajzi számmal

-        tehermentes tulajdoni lap

-        prémium minőség

-        maximális komfort

-        alacsony rezsi

Mennyiért lehet a tied?

A családi házat 144 millió forintért kínáljuk, mely tartalmazza az 5% lakásáfát.

Mit tartalmaz az ár?

-        az építési telek, a ház, a teraszok, térburkolatok, kerítések árát

-        a használatbavétel lebonyolítását

-        a földhivatali épületfeltüntetést

-        a közművek átírásának költségeit

Mit nem tartalmaz az ár?

-        az átadás és használatbavétel előtt megrendelt extrák árát

-        dekorációkat, szobanövényeket, bútorokat, kültéri dézsás növényeket

Kinek ajánljuk?

Az ingatlan alkalmas ifjú pároknak, többgyermekes családoknak, azoknak, akik gyermekeiket már útjára bocsátották, a nyugdíjas éveikre készülőknek vagy az azokat töltőknek.

Az elegáns ház korszerű anyagokkal, prémium minőségben épült. Kialakítását modern, tiszta, funkcionális, sallangmentes, átgondolt és haladó tervezés jellemzi. Külső és belső megjelenése harmonikus egységet képez.

Élhető, jól bútorozható tereit, hatalmas üvegfelületek teszik érték- és időtállóvá. Az exkluzív épület nem hódol a divatirányzatoknak, így az erkölcsi avulás évtizedek múlva sem fog rajta.

Az ingatlan helyiségei, azok elosztása külső- és belső térkapcsolatai, közlekedési útvonalai racionálisak, a modern kor elvárásainak megfelelők.

Ez az otthon a bentlakóinak a kiváltságosság és az egyediség életérzését nyújtja. 

Sokrétű használhatósága, fejlesztési lehetőségei generációkon át értékes otthonná és időtálló befektetéssé teszik.

Kivételes ingatlan kivételes embereknek.

Élj a lehetőséggel! Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen bemutathassuk leendő otthonod.

Boros-Házépítő ingatlan űrlap

Név *:
e-mail *:
Telefon:
Üzenet *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!